Over ons

Solid Air Climate Ceilings heeft samen met haar partners onbegrensde mogelijkheden als het gaat om het ontwerp van het klimaatplafond, of het nu gaat om hele, halve of driehoekige panelen; integratie van roosters, verlichting of inbouwcomponenten. Met ons ervaren team van medewerkers ontzorgen wij u van A tot Z en hebben wij voor elk complex vraagstuk voor u een passende oplossing.

Good climate better performance

Sinds 1986 hanteren wij de hoogste standaard voor comfortbeleving in woon- en werkomgevingen. Dit doen wij door het leveren van duurzame systemen op het gebied van klimaatplafonds, inductie-units en hybride plafonds. Wij blijven onszelf uitdagen om deze hoogste standaard te handhaven, door producten te ontwikkelen die passen bij de comfortbehoeften van de eindgebruiker, de technische eisen van een gebouw en de esthetische wensen van de architect. U vindt onze oplossingen bij nieuwbouw-, transformatie- of grotere renovatieprojecten op de Nederlandse markt. Onze systemen worden met zorg gemaakt in onze moderne fabriek ter grootte van 20.000 m2, waar het leveren van kwaliteit en het LEAN produceren voorop staat!

Bekijk ons productassortiment

Maatwerk oplossingen

Door onze eigen R&D, productiefaciliteiten en eigen testruimte zijn wij in staat om naast een standaardprogramma mee te denken met onze opdrachtgevers en maatwerk te leveren. Dit geldt voor nieuwbouw, maar met name voor renovatieprojecten. Het komt tegenwoordig steeds vaker voor dat oude, bestaande gebouwen worden gerenoveerd tot moderne gebouwen, waaraan hoge eisen worden gesteld aan het binnenklimaat en de brandveiligheid. Juist dán komt het op onze vakkennis aan.