Verlichting

Misschien iets minder bekend maar niet minder van belang: een duurzaam verlichtingsplan. Een goede lichtoplossing vraagt om expertise en ervaring. Optimale (kantoor-)verlichting wordt bereikt door deze in de klimaatplafonds te integreren armaturen optimaal te laten aansluiten op de daglichtinval.

Solid Air Climate Ceilings heeft diverse partners op het gebied van verlichting waarmee wordt samengewerkt en waarmee al in een vroeg stadium van een project de juiste afstemming plaatsvindt.

LED Verlichtingsarmatuur

Solid Air heeft haar krachten gebundeld met een armaturen producent en gezamenlijk een Led verlichtingsarmatuur ontwikkeld dat volledig geïntegreerd wordt in een klimaatplafond. Het resultaat van deze samenwerking is een energiezuinig product waarbij de uitstraling zeer strak en modern is vormgegeven.

Al deze mogelijkheden worden ondersteund door gebruikmaking van moderne software en door specialistische kennis te bundelen. Hierdoor kunnen projectmatig alle lichtberekeningen en energiebesparende berekeningen worden uitgevoerd, die gekoppeld kunnen worden aan Autocad.

Meer weten?

Download de productdocumentatie