Sponsorbeleid

Nijburg Industry Group krijgt dagelijks vele verzoeken om een evenement, een vereniging, activiteit of goed doel te sponsoren. We helpen verenigingen, instellingen en maatschappelijke doelen graag bij het bereiken van goede prestaties. Maar hoe goed sommige doelen van de organisatoren ook zijn, wij kunnen de meeste sponsorverzoeken niet honoreren. We hebben een beperkt sponsorbudget dat we gericht inzetten.

Good climate, better performance!

Als onderneming streven wij naar een optimaal ‘binnenklimaat’ in gebouwen, zodat de gebruikers van de ruimtes zich prettig voelen. Niet voor niets is onze slogan: Good climate, better performance! Gezondheid is een groot goed en bewegen kan daar soms een positieve bijdrage aan leveren. Daarom kiezen wij ervoor om een aantal sport- en beweegactiviteiten activiteiten voor langere periode te ondersteunen.

Onze keuzes

De activiteiten die wij sponsoren horen een wezenlijke bijdrage te leveren aan onze bedrijfs- en marketingdoelstellingen. Daarom zoeken we bij alle sponsorprojecten een nauwe samenwerking met de begunstigde of de organisatie van een evenement op basis van wederzijdse gelijkwaardigheid.

Nijburg Industry Group heeft de bewuste keuze gemaakt om een bijdrage te leveren aan de volgende evenementen, verenigingen, activiteiten of goede doelen:

 

Over de grens zet Nijburg Industry Group zich al jaren in voor de Florentine Foundation in Tanzania. Deze non-profit organisatie heeft als doel een bijdrage te leveren aan de medische en educatieve ontwikkeling van kinderen en ouders in verschillende Afrikaanse ontwikkelingslanden (www.florentinafoundation.org). Naast een financiële bijdrage zijn er meerdere jaren mensen van de Nijburg Industry Group actief betrokken geweest in een jaarlijks bouwproject in Tanzania. Een tipje van de sluier over de status van het centrum tot 2015 wordt opgelicht via:

 

Sponsoraanvragen

Op dit moment nemen wij geen nieuwe sponsorverzoeken in behandeling.

Geïnteresseerd in de beste oplossingen voor uw organisatie?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Offerte aanvragen

Na het klikken op de button komt u in uw eigen emailbox waar u uw offerte aanvraag (inclusief bijlagen) direct kunt sturen naar offertes@nijburg.com.

Vraag offerte aan