Alliander In Arnhem

Doel van de renovatie van het hoofdkantoor van het Alliander gebouw Bellevue was een 80% lagere energienota d.m.v. het toepassen van zonnepanelen, warmte- en koude opslag en slimme techniek. Solid Air Climate Ceilings leverde aan dit project de vaste metalen klimaatplafonds, maar ook de eilanden.

Alliander In Arnhem

Plaats Arnhem Netherlands
Opdrachtgever Liander N.V.
Type gebouw Kantoor
Type werk Renovatie
Project adviseur Liander N.V.
Installateur Linthorst Installatietechniek
Opgeleverd 2017
Adres Utrechtseweg 6812 Arnhem
Producten
Producten gebruikt in dit project:
Geïnteresseerd in de beste oplossingen voor uw organisatie?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Offerte aanvragen

Na het klikken op de button komt u in uw eigen emailbox waar u uw offerte aanvraag (inclusief bijlagen) direct kunt sturen naar offertes@nijburg.com.

Vraag offerte aan