Solid Air Klimaatplafonds: Professioneel partner voor innovatieve en functionele oplossingen!

Solid Air klimaatplafonds

- 11 November 2018

Vanaf 1 januari 2019 zal Solid Air Klimaatplafonds als aparte tak vallen onder Nijburg Industry Group. Met de centralisatie van de werkvoorbereiding / productie en de uitbreiding van onze verkoop buitendienst spelen we in op onze groeiende orderportefeuille, maken we onderdeel uit van het totale BIM team van de Nijburg Industry Group en versterken we onze landelijke dekking in Nederland.

Verdere professionalisering Solid Air Klimaatplafonds

De werkvoorbereiding en productie zullen gecentraliseerd worden in Sappemeer, waar Nijburg Industry Group haar fabriek heeft ter grootte van 20.000 m2. De fabriek is voorzien van een modern machinepark dat in 2018 grotendeels vernieuwd is. De verkoop is gestationeerd in Westerbroek, waar het hoofdkantoor van de Nijburg Industry Group gevestigd is. Solid Air Klimaatplafonds heeft haar verkoop buitendienst uitgebreid, waardoor we de landelijke dekking behouden, dan wel versterken! Op deze manier blijven we aan de behoeften van onze opdrachtgevers tegemoet komen.

BIM ready

Binnen Solid Air Klimaatplafonds wordt gebruik gemaakt van Revit-software voor BIM. Voor onze opdrachtgevers zetten we projecten zelfstandig op of werken we mee in een BIM team. Dit alles onder leiding van onze eigen BIM specialisten. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan onze BIM modellen voor klimaatplafonds. Deze zijn binnenkort samen met onze andere Expert Modellen te vinden op onze website.

Onderscheidend met oog voor detail

Sinds 1986 hanteert Solid Air Climate Solutions de hoogste standaard voor comfortbeleving in woon- en werkomgevingen. Wij blijven onszelf uitdagen om deze hoogste standaard te handhaven, door producten te ontwikkelen die passen bij de comfortbehoeften van de eindgebruiker, de technische eisen van een gebouw en de esthetische wensen van de architect. Solid Air heeft samen met de partners onbegrensde mogelijkheden als het gaat om het ontwerp van het klimaatplafond, of het nu gaat om hele, halve of driehoekige panelen. De variatie in samenstelling is oneindig. Indien gewenst lichten we deze wijziging toe en komen wij graag bij u langs!

Geïnteresseerd in de beste oplossingen voor uw organisatie?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Offerte aanvragen

Na het klikken op de button komt u in uw eigen emailbox waar u uw offerte aanvraag (inclusief bijlagen) direct kunt sturen naar offertes@nijburg.com.

Vraag offerte aan