Leveringsprogramma Solid Air op MEPcontent vernieuwd!

Solid Air

- 8 November 2018

10325 nieuwe en vernieuwde artikelen van Solid Air zijn vanaf vandaag te gebruiken door MEPcontent subscribers in Stabicad voor Revit en Stabicad voor AutoCAD. De PLS bevat artikelen inclusief eigenschappen en afmetingen om de artikelen maatvast te kunnen plaatsen en te bestellen. Daarnaast heeft Solid Air een groot deel van haar geperforeerde roosters en wervelroosters toegevoegd aan het Revit .rfa assortiment op MEPcontent. Klik hier om direct naar de modellen te gaan.

Expert Modellen

Behalve de gestandaardiseerde modellen op MEPcontent heeft Solid Air aparte Expert Modellen ontwikkeld die te gebruiken zijn in standaard Revit. Naast de standaard parameters als luchthoeveelheid en drukverlies wordt extra informatie zoals prijsinformatie, geluid, vermogen en worp toegevoegd en zijn ook de niet-standaard opties van de roosters beschikbaar. Voor deze roosters worden tags, schedules en handleidingen meegeleverd, zodat u tijd bespaart, de kans op fouten reduceert en optimaal gebruik van de modellen kunt maken. U kunt de Expert Modellen downloaden op onze website.

Plafondroosters van Solid Air

Solid Air Climate Solutions biedt u een ruim assortiment plafondroosters. Plafondroosters zijn ideaal voor het creëren van comfortzones door de mogelijkheid om grotere luchtstromen binnen te sluizen en op die manier hoge thermische lasten af te voeren. Alle plafondroosters van Solid Air voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van comfort. De roosters van Solid Air zijn zowel geschikt voor plaatsing in een vast plafond als voor plaatsing in een systeemplafond.

Missende artikelen?

Mocht u bepaalde artikelen missen en wilt u wel graag met deze artikelen werken? Wij staan u graag te woord! Neem contact op met het MEPcontent team, uw contact bij Solid Air of rechtstreeks met onze BIM afdeling.

Geïnteresseerd in de beste oplossingen voor uw organisatie?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Offerte aanvragen

Na het klikken op de button komt u in uw eigen emailbox waar u uw offerte aanvraag (inclusief bijlagen) direct kunt sturen naar offertes@nijburg.com.

Vraag offerte aan