Project Strijp-t: ideëen worden werkelijkheid

Solid Air klimaatplafonds

- 16 januari 2018

Strijp-t wordt het nieuwe ontwikkelgebied van Eindhoven. Twee gebouwen kenmerken dit gebied, de energiecentrale en gebouw TQ. Gebouw TQ is met ruim 40.000 m2 vloeroppervlak het grootste gebouw van het gebied. De voormalige Philips fabriek wordt gerenoveerd tot een groot kantoorpand, dat ruimte biedt voor verschillende innovatieve bedrijven die samen een community vormen.

Solid Air Climate Solutions levert, de komende twee jaren, in opdracht van Van Hout Adviseurs en Installateurs circa 1.000 inductie units, type OKNV. De gepatenteerde vrijhangende inductie unit OKNV is een actieve hoge capaciteit convector en wordt toegepast in gebouwen waar geen verlaagde plafonds worden toegepast. Dit type is uitermate geschikt voor renovatieprojecten. Door het fraaie vleugelvormige design wordt dit type inductie unit vaak toegepast bij projecten waarbij er sprake is van veel zichtwerk.

Meer weten over onze inductie units? Klik hier!

Bron foto's: Strijp-t

Geïnteresseerd in de beste oplossingen voor uw organisatie?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Offerte aanvragen

Na het klikken op de button komt u in uw eigen emailbox waar u uw offerte aanvraag (inclusief bijlagen) direct kunt sturen naar offertes@nijburg.com.

Vraag offerte aan