Nieuwsbrief januari

17 januari 2020 -  Vandaag verscheen onze nieuwsbrief over BIM - is het slimmer, sneller en beter? Om antwoord te krijgen op deze vraag nodigen wij u graag uit voor onze lunchsessie op dinsdag 4 februari op onze stand tijdens de VSK! In de nieuwsbrief besteden we onder andere aandacht aan onze ontwikkelde Expert BIM modellen en onze samenwerking met de Revit Standard Foundation.

Lees verder

Solid Air wint de Safety Award op BP-NCCR project

29 juli 2019 -  Ontzettend trots zijn wij op het montageteam van Solid Air Klimaatplafonds, dat voor de werkzaamheden op het BP-NCCR project de Safety Award heeft gewonnen!

Lees verder

Solid Air Klimaatplafonds neemt deel aan Building Holland

04 maart 2019 -  9 t/m 11 april 2019 neemt Solid Air Klimaatplafonds deel aan Building Holland in de RAI Amsterdam. Building Holland is hét 3-daagse innovatie event voor de bouw- en vastgoed sector. U vindt ons op standnummer 10.42.

Lees verder

50-jarig jubileum Nijburg Industry Group!

19 december 2018 -  In deze maand viert Nijburg Industry Group haar 50 jarig bestaan! Nijburg Industry Group komt voort uit “Gebroeders Nijburg Luchtkanalen”, het metaalbedrijf van Nijburg senior dat kanalen produceerde.

Lees verder

Solid Air Klimaatplafonds: Professioneel partner voor innovatieve en functionele oplossingen!

11 november 2018 -  Vanaf 1 januari 2019 zal Solid Air Klimaatplafonds als aparte tak vallen onder Nijburg Industry Group. Met de centralisatie van de werkvoorbereiding / productie en de uitbreiding van onze verkoop buitendienst spelen we in op onze groeiende orderportefeuille, maken we onderdeel uit van het totale BIM team van de Nijburg Industry Group en versterken we onze landelijke dekking in Nederland.

Lees verder

Leveringsprogramma Solid Air op MEPcontent vernieuwd!

08 november 2018 -  10325 nieuwe en vernieuwde artikelen van Solid Air zijn vanaf vandaag te gebruiken door MEPcontent subscribers in Stabicad voor Revit en Stabicad voor AutoCAD. De PLS bevat artikelen inclusief eigenschappen en afmetingen om de artikelen maatvast te kunnen plaatsen en te bestellen.

Lees verder

Nieuw technische documentatieboekje is beschikbaar!

06 november 2018 -  Vanaf heden is het nieuwe technisch documentatieboekje beschikbaar van Solid Air. Naast de technische documentatie vindt u ook de prijslijst achterin het boekje, zoals u van ons gewend bent.

Lees verder

Openingsartikel over HESA, het hybride klimaatplafondeiland in Architectenpunt.

02 oktober 2018 -  In afgelopen editie 7 van ARCHITECTENpunt verscheen het openingsartikel over HESA, het hybride klimaatplafondeiland. Lees hier het hele artikel.

Lees verder

Artikel | Innovatief klimaatplafondeiland gooit hoge ogen in renovatiemarkt

24 augustus 2018 -  Interessant interview over het hybride klimaatplafondeiland HESA, verschenen in de 750ste editie van Stedenbouw.

Lees verder

Comfort en verduurzaming bij herontwikkeling van rijkskantoor De Knoop

16 april 2018 -  Deze maand verscheen er in het magazine TVVL een artikel over het comfort en de verduurzaming bij herontwikkeling van rijkskantoor De Knoop. Speciaal voor dit project ontwikkelde Solid Air het hybride klimaatplafondeiland, HESA. Lees hier het hele artikel.

Lees verder

Solid Air met haar inductie units grootste speler op Nederlandse markt

10 april 2018 -  Met ruim 68% marktaandeel* is Solid Air de grootste speler op de Nederlandse markt als het gaat om de productgroep Inductie Units. Lees verder.

Lees verder

Wagenpark Solid Air in een nieuw jasje

27 februari 2018 -  In het kader van de professionalisering van het wagenpark van de gehele Nijburg Industry Group, is ook het wagenpark van Solid Air vernieuwd.

Lees verder

Geïnteresseerd in de beste oplossingen voor uw organisatie?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief!