Solid Air Climate Solutions heeft per 1 maart 2020 een nieuwe prijslijst!

02 maart 2020 -  Solid Air Climate Solutions heeft per 1 maart 2020 een nieuwe prijslijst! Alle prijzen zijn geactualiseerd en zoals u van ons gewend bent, overzichtelijk vermeld in de prijslijst. Naast de prijslijst is ook onze technische documentatie geüpdate.

Lees verder

Westerbroek hoofdkantoor voor de gehele Nijburg Industry Group

26 februari 2020 -  Per 1 juni zal Westerbroek, nabij Groningen, het hoofdkantoor zijn voor de gehele Nijburg Industry Group. Dit betekent concreet dat de verkoopvestiging in Amsterdam van Solid Air Climate Solutions zal verhuizen naar de Scheepswervenweg in Westerbroek.

Lees verder

Vernieuwde SA-Select

04 februari 2020 -  Met trots introduceren wij onze vernieuwde selectietool SA-Select. SA-Select is uitgebreid met de productgroepen Volumeregelaars, Naverwarmers en Brandkleppen, waardoor nu nagenoeg het gehele productenportfolio in onze selectietool te vinden is. Selecteer snel, makkelijk en betrouwbaar uw producten en beheer eenvoudig uw projecten met onze nieuwe dynamische projectenlijst.

Lees verder

Nieuwsbrief januari

17 januari 2020 -  Vandaag verscheen onze nieuwsbrief over BIM - is het slimmer, sneller en beter? Om antwoord te krijgen op deze vraag nodigen wij u graag uit voor onze lunchsessie op dinsdag 4 februari op onze stand tijdens de VSK! In de nieuwsbrief besteden we onder andere aandacht aan onze ontwikkelde Expert BIM modellen en onze samenwerking met de Revit Standard Foundation.

Lees verder

Solid Air wint de Safety Award op BP-NCCR project

29 juli 2019 -  Ontzettend trots zijn wij op het montageteam van Solid Air Klimaatplafonds, dat voor de werkzaamheden op het BP-NCCR project de Safety Award heeft gewonnen!

Lees verder

Solid Air Klimaatplafonds neemt deel aan Building Holland

04 maart 2019 -  9 t/m 11 april 2019 neemt Solid Air Klimaatplafonds deel aan Building Holland in de RAI Amsterdam. Building Holland is hét 3-daagse innovatie event voor de bouw- en vastgoed sector. U vindt ons op standnummer 10.42.

Lees verder

50-jarig jubileum Nijburg Industry Group!

19 december 2018 -  In deze maand viert Nijburg Industry Group haar 50 jarig bestaan! Nijburg Industry Group komt voort uit “Gebroeders Nijburg Luchtkanalen”, het metaalbedrijf van Nijburg senior dat kanalen produceerde.

Lees verder

Solid Air Klimaatplafonds: Professioneel partner voor innovatieve en functionele oplossingen!

11 november 2018 -  Vanaf 1 januari 2019 zal Solid Air Klimaatplafonds als aparte tak vallen onder Nijburg Industry Group. Met de centralisatie van de werkvoorbereiding / productie en de uitbreiding van onze verkoop buitendienst spelen we in op onze groeiende orderportefeuille, maken we onderdeel uit van het totale BIM team van de Nijburg Industry Group en versterken we onze landelijke dekking in Nederland.

Lees verder

Leveringsprogramma Solid Air op MEPcontent vernieuwd!

08 november 2018 -  10325 nieuwe en vernieuwde artikelen van Solid Air zijn vanaf vandaag te gebruiken door MEPcontent subscribers in Stabicad voor Revit en Stabicad voor AutoCAD. De PLS bevat artikelen inclusief eigenschappen en afmetingen om de artikelen maatvast te kunnen plaatsen en te bestellen.

Lees verder

Nieuw technische documentatieboekje is beschikbaar!

06 november 2018 -  Vanaf heden is het nieuwe technisch documentatieboekje beschikbaar van Solid Air. Naast de technische documentatie vindt u ook de prijslijst achterin het boekje, zoals u van ons gewend bent.

Lees verder

Openingsartikel over HESA, het hybride klimaatplafondeiland in Architectenpunt.

02 oktober 2018 -  In afgelopen editie 7 van ARCHITECTENpunt verscheen het openingsartikel over HESA, het hybride klimaatplafondeiland. Lees hier het hele artikel.

Lees verder

Artikel | Innovatief klimaatplafondeiland gooit hoge ogen in renovatiemarkt

24 augustus 2018 -  Interessant interview over het hybride klimaatplafondeiland HESA, verschenen in de 750ste editie van Stedenbouw.

Lees verder

Geïnteresseerd in de beste oplossingen voor uw organisatie?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Offerte aanvragen

Na het klikken op de button komt u in uw eigen emailbox waar u uw offerte aanvraag (inclusief bijlagen) direct kunt sturen naar offertes@nijburg.com.

Vraag offerte aan