Klimaatplafonds

Voor een gezond en comfortabel binnenklimaat

Ongeveer vijfentwintig jaar geleden zijn klimaatplafonds in Nederland populair geworden en inmiddels behoren ze tot de standaarduitrusting van goed geklimatiseerde ruimtes. Wat is nu de oorzaak van dat succes? Volgens Solid Air is er maar één verklaring voor: klimaatplafonds zijn als enige in staat een comfortklasse A-binnenklimaat te realiseren waarin mensen zich prettig voelen.

Meer weten over klimaatplafonds

Producten in deze categorie

Klik op een categorie of product om deze te openen
Stucwerk klimaatplafonds

In de woningbouw wordt de vraag naar duurzaamheid en comfort steeds professioneler bijgesteld. Solid Air zag deze behoefte als een uitdaging en ontwikkelde een klimaatplafond met het accent op de woningbouw, waarbij ieder paneel uniek is. Het stuc klimaatplafond is toepasbaar in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten en leent zich ook goed voor woningbouw gerelateerde projecten, zoals appartementen, hotels en zorgcentra. 

Metalen klimaatplafonds

De meest toegepaste vorm is het geheel vullende plafond met standaard ophangsysteem. Daarnaast kan een metaal plafondsysteem worden toegepast in onder andere plafondeilanden, een trapezium en/of gewelfd plafond. Ook combinaties met andere plafondtypes geven nieuwe mogelijkheden in kleur, materiaal en kostenaspect.

Hybride plafondeilanden

Hybride klimaatplafondeilanden van Solid Air zijn de best presterende op de Nederlandse markt. Zo hebben ze 30% meer vermogen dan traditionele klimaatplafondeilanden. Hybride klimaatplafonds zijn de oplossing voor renovatie projecten waar een geringe inbouwhoogte beschikbaar is.

Geïnteresseerd in de beste oplossingen voor uw organisatie?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Offerte aanvragen

Na het klikken op de button komt u in uw eigen emailbox waar u uw offerte aanvraag (inclusief bijlagen) direct kunt sturen naar offertes@nijburg.com.

Vraag offerte aan