Klimaatplafondeilanden

Wanneer een optimaal comfort in een ruimte wordt gevraagd, zijn klimaatplafondeilanden een goede keuze (comfortklasse A volgens EN 7730). Dankzij hoogtemperatuur koelen en laagtemperatuur verwarmen zijn de Solid Air klimaatplafondeilanden energiezuinig en uitstekend geschikt voor gebruik in combinatie met warmtepomp en WKO-systemen.

Naast duurzame koeling en verwarming biedt een klimaateiland ook een goede geluidabsorptie, waardoor hinderlijke nagalm in de ruimte wordt tegengegaan en een aangename akoestiek ontstaat. Klimaateilanden kunnen desgewenst ruimte bieden aan ventilatie (toevoer), verlichting, speakers, sensoren, enzovoort. Kortom, ze combineren vele functies in één praktische module.

Dankzij de compacte opbouw wordt weinig vrije hoogte gevraagd, waardoor klimaateilanden extra geschikt zijn bij renovatieprojecten en/of flexibele ruimte indelingen. Montage op locatie is bovendien snel en relatief eenvoudig, zodat korte doorlooptijden gerealiseerd kunnen worden.

Afhankelijk van de ruimte waarin klimaatplafondeilanden worden toegepast kunt u kiezen uit verschillende modellen. In onderstaand overzicht zetten wij graag de eigenschappen van en de verschillen tussen de leverbare Solid Air modellen op een rij.