Integratie

De klimaatplafonds van Solid Air zijn uitermate geschikt voor de integratie van nagenoeg iedere vorm van verlichting – denk hierbij aan rastervullende armaturen, pendelarmaturen, integratiearmaturen, downlighters en verlengde armaturen - , roosters – zoals ons cleanrooster, wervelrooster of lijnrooster - en overige inbouwcomponenten zoals audio, sprinklers en sensoren. Hierbij kunt u vrijwel ieder fabricaat kiezen.

Producten in deze categorie

Klik op een categorie of product om deze te openen
Verlichting

De klimaatplafonds van Solid Air zijn uitermate geschikt voor de integratie van nagenoeg iedere vorm van verlichting. Denk hierbij aan rastervullende armaturen, pendelarmaturen, integratiearmaturen, downlighters en verlengde armaturen.

Roosters

Ons zusterbedrijf Solid Air Climate Solutions heeft een uitgebreide range geperforeerde roosters, wervelroosters, lijnroosters en conische roosters, die geschikt zijn voor een klimaatplafond(eiland). In vele uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar, in toevoer- als retourtoepassing, met lage geluidsniveaus en met plenums in diverse uitvoeringen. In het bijzonder worden er vooral verdekte Opticlean roosters geïntegreerd in een klimaatplafond.

Inbouwcomponenten

Naast het leveren van geïntegreerde verlichting en luchtroosters heeft Solid Air Klimaatplafonds diverse oplossingen voor het inbouwen van componenten van derden zoals luidsprekers, sprinklers, vluchtwegsignalering, rookmelders, beamers, etc. De perfecte integratie van alle elementen zorgt voor een perfecte uitstraling van het klimaatplafond. 

Geïnteresseerd in de beste oplossingen voor uw organisatie?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Offerte aanvragen

Na het klikken op de button komt u in uw eigen emailbox waar u uw offerte aanvraag (inclusief bijlagen) direct kunt sturen naar offertes@nijburg.com.

Vraag offerte aan