Stuc- / gipsplafond

In de woningbouw wordt de vraag naar duurzaamheid en comfort ook steeds sterker. Solid Air Climate Ceilings heeft hier invulling aan gegeven door een activering aan te brengen in gipskartonplaten en ontwikkelde hiervoor een unieke methode. De activering gebeurt door steeds separate circuits aan te brengen voor de verschillende vlakken. Het stukwerk klimaatplafond wordt toegepast in zowel renovatie als nieuwbouw, en in woningbouw gerelateerde projecten zoals appartementen, hotels en zorgcentra. 

Voordelen stuc-/ gips klimaatplafonds

Wilt u een neutrale uitstraling van uw plafond, maar wel het comfort en van een klimaatplafond? Dan is een stucwerk klimaatplafond de oplossing! Het voordeel van stucwerk klimaatplafonds is dat er ruime afwerkmogelijkheden zijn als het gaat om esthetiek. Alle structuur afwerkingen en kleuren zijn mogelijk en vergelijkbaar aan een traditioneel bouwkundig plafond. De stucwerk klimaatplafonds van Solid Air Climate Ceilings zijn optimaal geactiveerd door de volledige vrije werkwijze van infrezen van de leidingbanen, zoals rondom lichtpunten en andere te integreren elementen.

GKP serie van Solid Air

Solid Air Climate Ceilings kent als stuc-/gipsplafond de GKP serie. Deze serie kenmerkt zich door koeling en verwarming met een watersysteem dat is aangebracht in het nieuwe verlaagde plafond, waardoor een constant en behaaglijk binnenklimaat ontstaat. Op deze manier vervallen storende elementen als radiatoren, leidingen en airconditioners terwijl de warmteopbrengst gelijk is aan die van radiatoren en de koeling gunstiger is ten opzichte van bestaande systemen.

Kenmerken GKP

  • Koelend vermogen*:  55 – 70 W/m2
  • Verwarmend vermogen*:  80 – 100 W/m2
  • Interessante prijs- / energieverhouding.
  • Ruime afwerkmogelijkheden (structuur / kleur).

Meer weten?

Download de productdocumentatie