Good climate, better performance

Sinds 1986 hanteren wij de hoogste standaard voor comfortbeleving in woon- en werkomgevingen. Dit doen wij door het leveren van duurzame systemen op het gebied van klimaatplafonds, inductie-units en hybride plafonds. Wij blijven onszelf uitdagen om deze hoogste standaard te handhaven, door producten te ontwikkelen die passen bij de comfortbehoeften van de eindgebruiker, de technische eisen van een gebouw en de esthetische wensen van de architect. Niet voor niets zijn wij met onze inductie-units zelfs marktleider in Nederland met maar liefst 68% van het marktaandeel!

Solid Air Climate Ceilings heeft samen met haar partners onbegrensde mogelijkheden als het gaat om het ontwerp van het klimaatplafond, of het nu gaat om hele, halve of driehoekige panelen; integratie van roosters, verlichting of inbouwcomponenten. Met ons ervaren team van medewerkers ontzorgen wij u van A tot Z en hebben wij voor elk complex vraagstuk voor u een passende oplossing.

U vindt onze oplossingen bij nieuwbouw-, transformatie- of grotere renovatieprojecten op de Nederlandse markt. Onze systemen worden met zorg gemaakt in onze moderne fabriek ter grootte van 20.000 m2, waar het leveren van kwaliteit en het LEAN produceren voorop staat!

Maatwerk oplossingen

Door onze eigen R&D, productiefaciliteiten en eigen testruimte zijn wij in staat om naast een standaardprogramma mee te denken met onze opdrachtgevers en maatwerk te leveren. Dit geldt voor nieuwbouw, maar met name voor renovatieprojecten. Het komt tegenwoordig steeds vaker voor dat oude, bestaande gebouwen worden gerenoveerd tot moderne gebouwen, waaraan hoge eisen worden gesteld aan het binnenklimaat en de brandveiligheid. Juist dán komt het op onze vakkennis aan.

Innovatie: scherp blijven met oog voor de toekomst

Zonder innovatie tel je als bedrijf niet mee. Onze afdeling R&D is zich daarvan bewust en speelt in op de steeds wijzigende vraag uit de markt. Juist door nieuwe producten te ontwikkelen en onze bestaande producten steeds kritisch te blijven bekijken en waar nodig te verbeteren neemt Solid Air in Nederland een koppositie in als specialist in binnenklimaatoplossingen. Wij streven ernaar deze positie verder uit te bouwen in de rest van de EU.

Wat maakt Solid Air Climate Ceilings tot een sterke partner?

  • Snel kunnen inspelen op klantwensen tijdens het advies- en ontwerpstadium
  • Flexibel en snel door het leveren van zowel bestaande producten als maatwerk
  • Sterke research & development, eigen productontwikkeling en eigen testfaciliteiten
  • Breed en bekend productenpakket, met een marktconform prijs- en kwaliteitsniveau
  • Onze selectietools maken het voor u mogelijk om snel, makkelijk en betrouwbaar uw producten te selecteren en uw specifieke projecten te beheren
Geïnteresseerd in de beste oplossingen voor uw organisatie?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Offerte aanvragen

Na het klikken op de button komt u in uw eigen emailbox waar u uw offerte aanvraag (inclusief bijlagen) direct kunt sturen naar offertes@nijburg.com.

Vraag offerte aan