Historie

Nijburg Industry Group, waar Solid Air Climate Ceilings onderdeel van is, komt voort uit het metaalbedrijf van de heer Nijburg sr., dat destijds luchtkanalen produceerde. Jan Nijburg, de huidige aandeelhouder/directeur, nam het bedrijf in 1988 op 25-jarige leeftijd over van zijn vader. Met veel ambitie en passie voor het vak is het bedrijf in de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot een internationaal actieve speler op de markt van lucht- en klimaattechniek. In Nederland neemt het bedrijf een koppositie in als totaalleverancier van oplossingen op dit gebied.

Met meer dan 250 medewerkers is het bedrijf altijd trouw gebleven aan haar roots, die in Hoogezand-Sappemeer liggen. Het huidige hoofdkantoor is gevestigd in Westerbroek en herbergt de dochterondernemingen Velu Klimaattechnische groothandel en een deel van Solid Air Enterprises namelijk; Solid Air International en Solid Air Climate Ceilings. Vanuit het noorden wordt de internationale markt bedient in samenwerking met lokale agenten in meer dan 10 verschillende landen. De overige divisie binnen Solid Air Enterprises, Solid Air Climate Solutions is verantwoordelijk voor de Benelux en zit gevestigd in Amsterdam.

Nijburg Industry Group is een gezond familiebedrijf, waar betrokken medewerkers veelal al jarenlang meewerken aan de gestage groei van het bedrijf, waar ondertussen ook de twee zonen en de dochter van Jan Nijburg hun weg hebben gevonden in het bedrijf.

Kernwaarden

Nijburg Industry Group hanteert de volgende 5 kernwaarden:

  • Klantgericht

Wij willen een meerwaarde zijn voor onze klanten. Om dit te bewerkstelligen, moeten we goed weten wat de wensen van onze klanten zijn. Daarom werken we graag samen en willen we werken aan een langdurig goede relatie met onze klanten. Ons doel is om “top of mind” bij onze klanten te zijn. Om hieraan te voldoen hebben we een uitgebreide producten portfolio en een eigen productielocatie waar we uitstekend in kunnen spelen op specifieke wensen. Ook denken we graag mee. Nijburg Industry Group bestaat meer dan 50 jaar en onze ervaring en kennis delen we graag met u.

  • Kwaliteit

Kwaliteit wordt doorgevoerd binnen de gehele organisatie. Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering willen we onze klanten kwaliteit bieden. Binnen Nijburg Industry Group wordt een 8+ mentaliteit gehanteerd waarbij kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid hoog in ons vaandel staan.

  • Vertrouwen

Nijburg Industry Group is een familiebedrijf dat in de afgelopen 50 jaar een uitstekende naam heeft opgebouwd. Dit lukt alleen door je afspraken goed na te komen. Zowel richting onze klanten als ook intern moeten we op elkaar kunnen vertrouwen. Dit doen we door te zeggen wat we doen en te doen wat we zeggen.

  • Snel & flexibel

Door onze korte lijnen en onze eigen productiefaciliteiten, zijn wij uitstekend in staat om snel en flexibel producten te leveren aan onze klanten. Standaardproducten maar ook specials, waarbij klanten gebruik kunnen maken van onze uitgebreide expertise.

  • Samenwerking

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Wij vinden samenwerking belangrijk. Of het nu gaat om onze Business Units, onze relatie met klanten of onze leveranciers, we bouwen graag een langdurige relatie op waarbij we door samenwerking gezamenlijk steeds verder kunnen werken aan onze slogan: “Good climate, better performance”

Geïnteresseerd in de beste oplossingen voor uw organisatie?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Offerte aanvragen

Na het klikken op de button komt u in uw eigen emailbox waar u uw offerte aanvraag (inclusief bijlagen) direct kunt sturen naar offertes@nijburg.com.

Vraag offerte aan